Sisäpesut

Auton sisäpesu aloitetaan aina imuroinnilla. Huolellisella työllä ja tehokkaalla teollisuusimurilla saadaan kaikki irtolika pois auton sisätiloista. Erittäin suosittu, nopea ja tehokas menetelmä autosi sisäpesuun on Autoglymin verhoilun kevytpesu. Siinä auton sisätiloihin sumutetaan tehokasta sisäpesushampoota, lika hangataan irti erityisellä sisäpesusienellä ja siirretään ämpäriin sisäpesusäämiskällä. Lopuksi sisätilat kuivataan sisätilanpuhaltimilla/-lämmittimillä.

Lasien pesu sekä irtomattojen puhdistus sisältyvät käsittelyyn. Kumimatot pestään ja tekstiilimatot harjataan. Lopputuloksena on takuulla puhdas ja raikas sisätila. Pienestä lisämaksusta muovipinnat voidaan vielä ehostaa uutta vastaaviksi. Kelpaa siinä sen jälkeen ottaa kyytiläisiäkin!

Kaikkein vaikeimmissa tapauksissa verhoilunpesu voidaan tehdä koneellisesti. Jos ilmastointilaitteesta tulee epämiellyttäviä tuoksuja auton sisätiloihin, asiantuntijamme voivat tehdä laitteen puhdistuksen ja desinfioinnin Autoglym Air-Con Sanitizer -ilmastointilaitteen puhdistusaineella.